Наръганият с нож във врата и с 11 прободни рани Марио Метушев от Гоце Делчев се прибира у дома под домашен арест,  хирурга д-р Иван Канелов го върна към живота

Марио Метушев

Бившият футболист  Марио Метушев от Гоце Делчев, който претърпя тежка операция след ужасната свада с починалия от раните си Красимир Колджиев,  се прибира в къщи под домашен арест в понеделник. От реанимацията на болницата той е преместен в хирургичното отделение, където се възстановява след многочасовата операция. Той беше с 11  прободни рани по тялото му с нож.

„ Свалихме дренажите  на  пациента Марио Метушев, животът му вече е вън от всякаква опасност. В понеделник  имаме намерение да го изпишем“, коментира  хирурга д-р Иван Канелов който в екип  с колегата му д-р Велизар Геранов направи тежката и сложна операция на Метушев. Докторите съобщиха че Метушев е адекватен, говори и ще живее.

 В болничното заведение той е под полицейска охрана, която се сменя на 4 часа. Непрекъсното  се водят и разпити от местни и външни следователи. Предполага се, че  и в домашни  условия, където ще продължи въстановяването на Метушев ще продължи  полицейската охрана.

Бившият футболист Марио Метушев  бе приет в гоцеделчевската болница, изпаднал в хеморагичен шок, със забит нож в шията и 11 прободни наранявания в коремната кухина и гръдният кош. Метушев бе приет в здравното заведение в Гоце Делчев с  тежък вътрешен кръвоизлив и в кома от прекомерна загуба на кръв.

Както писа в-к Вяра, в първият ден на  мюсюлманският празник  Рамазан Байрам, между двамата празнуващи  мъже Метушев и Колджиев – Дзъмбо, след почерпка възникна сканда скандал резултатът, от който  бе  един труп.

По случая продължават да работят служители на полицията за изясняване на  обстоятелствата, довели до тежкия инцидент който завърши със смърт.