Идея за суперпочивка! Хотел „Флора” в Боровец е оазис за отдих и релакс в горещините, Богомила Михайлова: СПА центъра е чудесен, персоналът – учтив, гледките ми напълниха очите

Виолета Димитрова от Сандански: В ресторанта готвят много вкусно, стаите са уютни и приятни

 

С модерна релакс зона и кристален планински въздух хотел „Флора” в курорта Боровец е чудесна алтернатива за лятна почивка.

Туристите могат да избират между комфортни стаи и просторни студия с всякакви удобства. Те са разположени в 2 свързани сгради, има и 5 сгради с апартаменти. Обзаведени са с под от твърдо дърво и балкон. Включват кабелна телевизия. Помещенията са със собствена баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности за удобство на гостите.

„Подариха ни вино с етикет с името на хотела, когато пристигнахме. Взехме си го за спомен, от балкона се откриваше страхотна гледка”, сподели една от гостенките на „Флора” – Йорданка. Гостите масово хвалят местоположението на хотела. „Намира се на много удобно място, в близост е до всички по-интересни атракции в Боровец.

Намериха ни място на паркинга. Стаята беше много уютна и реновирана”, разказва Симеон Сотиров. Богомила Михайлова, която обожава да пътува и до посещава нови места също писа пълно 6 на хотел „Флора”. „На първо място съм много доволна от персонала. Имат много топло отношение, отзивчиви са и хората, които работят в хотела са чудесно. Всички знаем, че има много оплаквания от обслужващия персонал в различни заведения, във „Флора” останах приятно изненадана от чудесните хора.

Починах си пълноценно, СПА центъра е страхотен, процедурите ми подействаха отпускащо. Невероятно е съчетанието между архитектурата, удобствата в хотела и тази приказна природа, която се откриваше пред прозореца ми. Хотелът със сигурност намери място в личното ми топ 3”, сподели Богомила.

Димчо пък е на мнение, че дървения декор в стаята му е създавал усещане за уют, а Виолета Димитрова от Сандански не може да нахвали вкусната храна в ресторанта. „Мястото е чудесно за едно малко и романтично бягство от летните горещини. Идвам от един град, в който е постоянно топло и още в първите ми мигове във хотел „Флора” почувствах едно приятно отпускане. Цялата обстановка и природата наоколо ми създаде усещане за прохлада и така и се оказа, починах си на 100 %. Да не говорим колко вкусна беше храната”, разказа Виолета от Сандански.

Хотелът предлага и специална оферта за 3-дневен уикенд пакет, който важи от април до 30.11. 2018 г. Пътешествениците съветват, всички които се колебаят къде да си подарят една интересна почивка да стягат багажа за хотел „Флора”, защото е време за мечтаната почивка в планината….