Андреа Георгиева и Елена Кръстева от Кюстендил с първо и второ място на турнир по тенис на маса, сребро завоюва Лъчезар Атов

Андреа Георгиева и Елена Кръстева с двамата треньори

Поредното си отлично представяне сътвориха малките таланти на клуб “Кюстендил” на турнира по тенис на маса за Купа “Пазарджик”.

Лъчезар Атов с Емил Въльовски

На надпреварата в спортна зала “Васил Левски” за момчета и момичета до 10, 12 и 15 години, състезателите на треньорите Емил Миланов и Емил Въльовски доказаха отново, че мястото им в топ 3 на България на Държавното отборно и индивидуално първенство за деца до 10 г., което се проведе в Панагюрище, никак не е случайно.

Талантливите тенисисти на клуб “Кюстендил”

Надпреварата при момичета до 10 години премина под доминацията на кюстендиските таланти Андреа Георгиева и Елена Кръстева, които спечелиха златото и среброто. Двете състезателки стигнаха до финал и заеха съответно първо и второ място в класирането.

Спортен клуб по тенис на маса “Кюстендил” спечелиха още един сребърен медал в лицето на Лъчезар Атов. Той също игра на финал в тази възраст, но остана втори. Филип Дермански се нареди пети, а Иван Михайлов е шести.

В надпреварата при 12-годишните Димитър Стоймиров се класира на 5-то място, Адриан Янков е шести, а Велизар Кирилов е осми.

Краси Ценкова