Потресаващо! Общинският съветник Георги Батев псува като каруцар: “Да му е*а майката…”

Георги Батев - вторият от ляво на дясно

Общинският съветник на Татяна Дончева в Сандански – Георги Батев буквално изригна в залата на общинския съвет по време на дебатите за отварянето на кръчма на Коко Динев на стадиона и протестите на жителите от две села срещу поставянето на водомери и нерегламентираното разходване на вода на днешната сесия. Докато вървяха словесните престрелки, Батев изтърва зарядното на служебния си лаптоп. След трясъка на пода, Батев се изцепи: ” Да му е*а майката”… В залата настъпи грозно мълчание. Всички бяха стъписани от чутото. Чу се глас: “Как е възможно подобно поведение? Няма ли някой, който да цензурира вулгарните изрази?”, смело реагира уважавана дама в залата. Батев не се извини.

А. Ризов и Е. Панайотов

“Айде да идеме да обедваме, омръзнаха ми вече тия дебати”, изнерви се съседът му по чин земеделецът Евгени Панайотов. “Ти си на работа. И стига мисли за ресторант”,  сопна го съвестен негов колега.

“Батев се ядосва и псува, прави се на Григор Димитров, който пуска също тежки псувни на терена при всяка изпусната топка. Урутката на Батев остана здрава.” – бяха коментарите в залата.

ОбС шефът Георги Георгиев не приложи правилника и строгостта на членовете визиращи етика на поведение и подмина попържнята. Така най- великодушно го извини.