Трагедия! Шофьорът на линейка Васил от Бобов дол издъхна зад волана на джипа си в Дупница, очевидец: Шофираше много бавно (СНИМКИ 18+)

56-годишният шофьор на линейка Васил от Бобов дол намери смъртта, докато шофира джипа си в Дупница. Трагичният инцидент е станал на ул. „Орлинска” в района на Наковия мост.

„Починал е водач на лек автомобил. Причината е  здравословен проблем. Медицински екип само е констатирал смъртта.

Настъпилата смърт е причинила леко пътно произшествие, но няма пострадали хора. Няма извършено нарушение на закона за пътищата”, коментираха за „Вяра” от полицията.

Според данни на очевидци, на водачът му прилошало, загубил съзнание и колата му се ударила в близката стена до пътя, при мантинелата. „Шофираше много бавно. Аз се обадих на тел.112 и подадох сигнала след като видях, че колата се блъсна в стената. Отттам започнаха да ме разпитват за името, къде е станал инцидента и дали аз не мога да му помогна. Линейката дойде 20 минути след като подадох сигнала”, разказа очевидец, продавач в близък магазин, който пожела да запази анонимност.

Тялото на починалия шофьор бе транспортирано със специализиран бял микробус. Той работи към бобовдолската болница.  Според неофициална информация, човекът е покосен от инфаркт, но това ще бъде доказано, ако се направят съответните медицински експертизи.