Ивайло Иванов от отбора на Криминална полиция стана голмайстор на турнир в Кюстендил, пожарникарят Ангел Харалампиев коронясан за вратар №1

Трите най- добри отбори на футболния турнир на МВР в Кюстендил

Отборът на Криминална полиция към РУ на МВР- Кюстендил триумфира на футболния турнир, по повод празника на МВР. В призовата тройка място намериха още тимът на РС Пожарна безопасност и защита на населението и съставът на Охранителна полиция.

Наградите на трите най- добри отбори и тримата отличени с индивидуални призове връчи директорът на ОД МВР- Кюстендил Елиан Стамболийски. Победителите получиха грамоти и топка, а участниците бяха поздрави и от началникът на Районното управление Росен Райчев.

Осем тима разделени в две групи си оспорваха първите три места, а футболните сблъсъци се състояха на изкуственото игрището в кв. „Младост“.

Наградата за най- добър вратар на сезона грабна Ангел Харалампиев от РСПБЗН. Ивайло Иванов от отбора на Криминална полиция към РУ на МВР стана голмайстор. За защитник на сезона бе отличен Даниел Тодоров от Гранична полиция, а приза за най- полезен играч бе присъден на Николай Петров от Охранителна полиция.

Спортните прояви за служителите на МВР, посветени на Празника продължават на 3 юли, когато са турнирите по риболов, спортна стрелба и картинг.

Краси Ценкова