Репортерът на „Вяра” Кр. Ценкова удари десетка на турнира по стрелба за журналисти в Кюстендил, Я. Ставрев от “Дартс” с най- точен мерник

Иван Йорданов, комисар Стамболийски, Ярослав Ставрев и Ивайло Стоянов

Славчо Шопов от РУ Дупница №1 в надпреварата за униформените, след него останаха Александър Ангелов от Криминална полиция- в РУ- Кюстендил и Ивайло Паунов от Магистрална полиция

Ивайло Паунов, Славчо Шопов и Александър Ангелов /отдясно наляво/

Традиционният турнир по стрелба за журналисти по повод празника на МВР се проведе на стрелбището в КАТ- Кюстендил. В надпреварата участваха 12 журналисти- 4 дами и 8 мъже. С най- точен мерник бе операторът Ярослав Ставрев от ТВ Дартс, който стреля последен и събра 26 т.. Той изпревари само с 1 точка Иван Йорданов от Радио VOX, а призовата тройка допълни Ивайло Стоянов от ТВ Запад, който завърши с 23 т.

Веднага след тях с 18 т се нареди кореспондентът на в. Вяра за Кюстендил- Краси Ценкова. Бившата баскетболистка показа точен мерник, макар и с пистолет Макаров в ръка, и стреляйки, предпоследна удари и първата десетка в надпреварата. Журналистите имаха право на 3 пробни изстрела и 3 за състезанието.

Директорът на ОД МВР- Кюстендил, старши комисар Елиан Стамболийски уважи работещите в Четвъртата власт и награди с грамоти и предметни награди най- добрите трима.

Преди журналистите се състоя и турнирът по стрелба за служители на ОД МВР- Кюстендил. Славчо Шопов от РУ Дупница грабна първото място. След него се наредиха Александър Ангелов от Криминална полиция- в РУ- Кюстендил и Ивайло Паунов от Магистрална полиция. За отборно представяне в турнира по стрелба с пистолет бе отличен с грамота отборът на РУ Бобов дол.

Грамотите и наградите връчи директорът на РД ПБЗН- Кюстендил, комисар Светослав Георгиев.