Илиян Спиридонов с най- голям улов сред полицейските служители в Кюстендил, Емил Ников най- точен на спортна стрелба

Служителят на РДГП Бойко Величков бе най- бърз в надпреварата с картинги на писта “Пауталия”

Най- бързите нанадпреварата с картинги

 

С надпреварите по спортен риболов, стрелба и картинг приключиха състезанията в Кюстендил, посветени на 139 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите.

Сред риболовците най- голям улов постигна Илиан Спиридонов от РСПБЗН – Кюстендил, следван от Росен Джорев от РДГП и Христо Борисов от РУ Кюстендил.

В Турнира по спортна стрелба най- точен бе Емил Ников от РДГП – Кюстендил, на второ място бе класиран Николай Цеков от РУ Кюстендил и на трето – Антоний Божков от РДГП.

Емил Ников /вдясно/

 

Спортният маратон завърши с надпреварата по картинг на писта “Пауталия”, където също имаше награди. Медалите бяха от Картинг клуба, а грамотите от директора на ОДМВР – Кюстендил, комисар Елиан Стамболийски.

Най- бърз в надпреварата с картинги бе служителят на РДГП Бойко Величков, на второ място се класира директорът на РДПБЗН Светослав Георгиев, на трето – Ивайло Александров от РДГП – Кюстендил.

Наградите на призьорите връчиха старши комисар Елиан Стамболийски – директор на ОДМВР, комисар Васил Митов – директор на РДГП, и комисар Светослав Петров – зам. директор на РДГП – Кюстендил.