36 служители от ОДМВР, 54 от РДПБЗН и 70 от РДГП- Кюстендил с наградени по случай Празника на МВР

Digimax A50 / KENOX Q2

Елиан Стамболийски

Трима униформени от ОДМВР са носители на награди от министъра на вътрешните работи с Почетен знак на ведомството

 

Трима служители на ОДМВР Кюстендил са носители на награди от министъра на вътрешните работи с Почетен знак на МВР. Трима служители на дирекцията са наградени с грамоти от административния секретар на МВР, със заповед на директора на ОДМВР старши комисар Елиан Стамболийски. 25 служители са наградени с Писмена похвала, 3-ма с Обявяване на благодарност. Наградите са по случай Празника на МВР- 5 юли.

54 са наградените служители на РДПБЗН – Кюстендил. Двама от тях от директора на ГД ПБЗН с Писмена похвала. Със заповед на директора на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев с Писмена похвала са наградени 52-ма служители за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

3-ма служители на РДГП – Кюстендил са носители на наградата Писмена похвала от директора на ГДГП, 57 са наградени с Писмена похвала от директора на РДГП комисар Васил Митов, 20 са наградените служители от началника на ГПУ – Гюешево, с Писмена похвала.

Директорът на ОД на МВР-Кюстендил, ст. комисар Елиан Стамболийски поздрави служителите по повод празника.

“Уважаеми колеги от Кюстендилска област. В навечерието на 139-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на служителите ви поздравявам за усилията и отговорността ви в трудната професия в полза на обществото, за избора ви да се грижите за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство.  Това е  чест, но и постоянна проверка на вашата морална, професионална и физическа издръжливост.

Когато погледнем отвъд успешните акции, тежките инциденти и покорените стихии, виждаме огромния товар на дълга и отговорността, който носите на плещите си.

Това  налага непрекъснато развитие и усъвършенстване на дейността на всички служби и звена, включени в системата на министерството, професионален и високоотговорен подход при решаване на служебните задължения, нетърпимост към всички прояви, уронващи престижа на полицейската институция.

Благодаря ви, желая ви здраве и устойчивост, желая ви удовлетворение от труда ви!

Благодаря и на всички наши партньори и граждани, с които вървим по един път за опазване законността и сигурността в нашата област.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!”