Илия Пасков превърна в райска градина двора на хотел „Св. Никола” в Сандански, два лъва пазят чисто новото джакузи

 

Бълбукащ рай за санданчани и гостите на курортния град създаде хотелиерът Илия Пасков, собственик на СПА хотел „Св. Никола”. С умела ръка той превърна двора на комплекса в късче прелест. Перлата на всичко това обаче е чисто новото и модерно джакузи. То е уникално, дълбоко е около 1,20 м, с мощни дюзи, които правят невероятен масаж. Джакузито е под открито небе, стените и подът са облицовани с висококачествен бял мрамор, а вечер, освен от звездите, се осветява от невероятен ансамбъл светлини, монтирани вътре.  Главите на медни лъвове пък пръскат лечебна минерална вода. Те не са случайно там, лъвът е част от емблемата на хотела. Водната атракция функционира само от няколко дни, но привлича като магнит както гостите на хотела, така и санданчани. Зад оградата надничаха, за да го разгледат Вили и Ваня, които се заканиха да се цопнат в най- скоро време.

Вили и Ваня отпиха от разстояние джакузито.

 

Градината пък вече е оградена от красива ограда, облицована с дърво. Дворът, както и целият комплекс е направен изцяло по идея на Илия Пасков, всичко е така подбрано, че да хване окото на всеки.

Илия Пасков е толкова щастлив, че с вдъхновение показва на приятелите си творението. Той дори асистира на техниците в хотела и заедно с тях реди цветята в градината и други довършителни работи.

„Джкузито се радва на особен интерес, мисля, че е страхотна придобивка. Градината с него стана просто уникална. Съвсем скоро ще имаме и още една изненада за гостите на хотела, правим нов ресторант, тече и цялостен ремонт на четвъртия етаж. Хотелът ще бъде като чисто нов.”, каза управителката Карамфилка Христова. Междувременно почиващи в джакузито видяха в небето над хотела огромен ангел. „Това е добър знак и никак не е случайно.”

Известно е, хотелът си има своя ангел, който е част от екипа. Това е сервитьорът Ангел Златков, който е талантлив художник. Щом разбра за небесното събитие, той се вдъхнови и се закани да пренесе ангела от небето на платно.

Ангел се закани да нарисува ангела в небето.

Джакузито е перлата в градината на хотела.

Илия Пасков лично помага на техниците в работата около градината.

Гости на хотела видяха ангел в небето.