„Вихрен“ приема „Беласица“ в Сандански, капитанът на петричани Любомир Граминов пое към Банско

Първият си контролен мач от лятната подготовка на отбора футболистите на Вихрен ще домакинстват на „Беласица“. Срещата ще се играе в събота, 14 юли от 10 часа на градския стадион в Сандански. В този мач отборът на „Беласица“ ще се лиши от присъствието на младите таланти от ДЮШ на клуба Фейзи Бекташев и Велик Чаров, които по неизвестни до сега причини не са се включили в лятната подготовка на отбора. В отбора на Вихрен ще попаднат със сигурност в разширения състав Мартин Митов от Спартак Плевен, Вальо Георгиев –завърнал се от Германия и Илия Каталски, играл за последно в Пирин (Гоце Делчев), Живко Грозданов от Пирин  (Гоце Делчев), Анатоли Киков , за последно играл в Ботев  (Пловдив).

Независимо от контролния характер на срещата, интереса към нея е голям. Ще бъде наблюдаван не само от местните фенове, но и от такива от община Петрич.

Неявяването на капитана на мъжкия отбор на ОФК „Беласица“ Любомир Граминов на днешната тренировка на стадиона в Коларово пък озадачи всички в петричкия клуб. Оказа се, че централният защитник и капитан на отбора, който е имал оферти от различни клубове, е приел тази от Банско. Футболистът е уведомил предварително старши-треньора на отбора Данаил Бачков, който не е могъл да  задържи стожера в защитния вал на тима.