Модната икона на Перник Ивет Григорова се стопи от любов, приятели и познати надушват трета сватба

Майката на актрисата Луиза Григорова – Ивет, изглежда като ученичка и дължи младежкия си вид на нова любов. Перничанката, която има модна агенция, се похвали, че е влюбена, а щастливецът се казва Атанас Минев.

Ивет Григорова и Наско живеят заедно отскоро, но се познават отдавна. Официално признават за връзката си преди няколко месеца, след като Ивет го запознава децата си. Луиза и Кристина го одобряват и дори пожелават на майка си този път да намери мъжа на живота си.

Приятелки на модната шефка също подозират предстояща сватба. Ако това е вярно, Ивет ще мине за трети път под венчилото.

От първия й брак с Красимир Григоров се ражда Луиза, а от втория с Евгени Ангелов – Кристина,  пише в. Галерия.

„С първия ми мъж се разделихме след 10 години брак. Знаехме как да се обичаме и как да се нараняваме. Накрая просто разбрахме, че не сме един за друг. Настоящият ми мъж е пълната противоположност на предишния. Господ ме обича и ми изпрати умен, красив, обичащ и всеотдаен мъж, който до ден-днешен пали огъня у мен“, сподели преди няколко години Ивет.

Огънят с Евгени очевидно отдавна е угаснал и модната шефка вече гори от любов по Атанас Минев. Съдейки по външния й вид и перфектната й фигура, новата страст определено й се отразява добре.