Гръмналият се Соколето хвърлил бомба на терасата на бившата, пребивал любимите си!

След дъжд – качулка“. Така жителите на родното село на Соколето – Бело поле, което отстои само на 5 км от Благоевград, коментираха драмата с техния съселянин Радослав Стипцаров, който миналата нощ застреля майката на последната пребита от него жена. Вчера около обед, обграден от барети в къща в близкото село Бараково, той се гръмна с двуцевна пушка.

Когато преди няколко години жената, с която е живял тогава и му родила син Николай решила да го напусне най-после след серия побоища и издевателства, той взривил бомба самоделка на терасата на апартамента й в благоевградски квартал. Само случайността помогнала, за да няма пострадали в апартамента и съседи. Заради това Соколето беше осъден, но не лежа в затвора, твърдят негови съседи в Бело поле. Те коментират и съжителството му с друга от приятелките му – Гергана, която той системно тероризирал и накрая изнасилил.

„Не знаем на кого се е метнал. Брат му Иво е тих и скромен, той ходи сезонно на работа в Словакия. Не иска да контактува с него. Майка им Ваня също е много възпитана и трудолюбива жена, на 61 години е, но още работи като шивачка. Радослав идваше от време на време да вижда сина си, който е вече на 10 години и го гледа майка им. Може да се е метнал на баща си, той ги изостави още като бяха съвсем малки”, предполагат белополчани. Те допълниха, че Радослав не е прекалявал с алкохола, но по мнение на хората е употребявал наркотични вещества.

Последната снимка на Соколето в социалните мрежи е от 16 юли, когато се е снимал в басейн. На предходното фото, качено два дни по-рано и озаглавено „Хайде, стягайте багажа, време е за море”, Соколето пие кафе със сок и пуши пура, приседнал на тераса.