Зам.-кметът на Дупница К. Милев и жена му Алина поляха новия дом на приятеля им Джоко Йович в Скопие

На трапезата седна и Николай Манев, певецът разходи гостите си из забележителностите на македонската столица

Зам.-кметът Крум Милев, съпругата му Алина и мощна група приятели от Дупница се веселиха на новодомско парти у македонската звезда Джоко Йович.

Джоко е най-добрият приятел на Крум Милев и двамата споделят всички емоции и преживявания в живота си. Певецът покани близките си от Дупница да полеят новия му дом в Скопие и след почерпката ги разведе из забележителностите на македонската столица.

На трапезата на Джоко седна и Николай Манев, имаше и много роднини и близки от Македония. Гостите останаха много доволни и от гостоприемството на домакинята Ивана Йович. Ивана и Джоко са родители на 3 деца и са на върха на щастието за новия си дом. Крум Милев от сърце честити новата придобивка на приятеля си и заяви:

„Домашното огнище е символ на сплотеност, любов и разбирателство. Бъдете благословени в новия си дом!”. Въпреки че не бе на партито, кметът на дупнишкото село Бистрица Кирил Огненски, който е голям фен на певеца, също честити новия дом, но в социалната мрежа. Огненски пожела на многодетното семейство много щастие в новото семейно гнездо.

 

Четете още

Македонската звезда Джоко Йович гостува на зам.-кмета Крум Милев, сподели: В Дупница се чувства като в Швейцария, запознах го с най-големия му фен – кметът на Бистрица К. Огненски