Станислава Бозаджийна от Бобошево събра очите на съборяните в Блажиево с шармантен тоалет, жената на кмета – Ралица Караканова – най-игрива на хорото

С най-шармантен тоалет бе бобошевката Станислава Бозаджийна.

Двойник на Каракачанов предизвика суматоха, тотомилионерът Венци Цветин също се почерпи на празника

Известни дами от Бобошевско превърнаха събора в Блажиево в моден подиум. Кметицата на село Слатино Сашка Тренева блесна с яркочервен тоалет.

Караканов грабна в прегръдка трите дами – съпругата си  Ралица, Гергана Виделова и Сашка Тренева.
Най-канена на дансинга бе кметшата Ралица Караканова.

Тя издаде, че премяната й е купена специално за празника на Блажиево. Съпругата на кмета на Блажиево – Ралица Караканова, блесна в светлосиня рокля с бродерия, подчертаваща тънката й снага.

Кметицата на село Слатино Сашка Тренева с Ралица Караканова се сгушиха под дъжда. 
Общинският съветник Стефан Тачев със съпругата си Ели
Тотомилионерът от Бобошево Цветин 

Общинската съветничка от Бобошево Гергана Виделова бе заложила на любимото си съчетание – бяло и черно. Съпругата на зам. областния управител Райчо Цветин – Емилия, бе в любимия си цвят – пепел от рози.

На по биричка на събора
Най-кръшните дами на хорото бяха Гергана Виделова и Ралица Караканова.
Компанията на игрохореца Падишански се почерпи на събора.

Бобошевката Станислава Бозаджийна бе с най-атрактивен тоалет, полите на който се развяваха много красиво по време на танц. Бизнесдамата Магделена Попова бе в любимите си цветове – екрю и черно. Съпругата на съветника Тачев – Ели, също бе стилна.

Двойникът на министър Каракачанов обра овациите.

Съборяните се радваха на зарята и буйните танци. Дори появилият се дъжд не помрачи настроението на празнуващите. Тотомилионерът от Бобошево Венци Цветин също беше на събора, там се весели и бизнессемейството Иван и Валентина Захаринови. Валентина се оказа много веща в хората и танците. Дупничаните Ирена и Кирил дойдоха с дъщеря си и зет си – автотърговеца Илиян, и чаровната си внучка Илина. Лека суматоха предизвика и появата на двойник на министър Каракачанов.