Д-р Богдан Иванов: Иванка Скачкова от Съединение изглеждаше като буре, състарена със 30 години, отслабна от 138 на 60 кг

Представяме ви г-жа Скачкова от гр.Съединение, една от многото наши доволни клиентки! Изключително много се гордеем с постигнатия от нея резултат, защото той показва, че няма невъзможни неща. Ето какво споделя тя за БОЕРЖИЛ: „С тази храна намалих теглото си от 138кг на 62кг. Отново станах стройна и красива жена!“

Трябва да ви кажа, че една баба на 80 години свали 30 кг., сега изглежда на 55 години, жалко е, че не иска да я покажа, защото се срамува, но тя е в цветущо здраве, настроение и форма.

 

Д-р Богдан Иванов е учил медицина и инженерство. Работил е в Русия, където се среща с тамошни природолечители. От Русия на свои разноски пътува до Индия, за да се запознае с индийската народна медицина. Вече повече от четиридесет години успешно лекува хората, които са се обърнали към него за помощ. Натрупал е богат опит и умение, постигнал е големи успехи при лечението на редица заболявания, особено при лекуване на затлъстяването. Резултатите са фантастични, защото заедно със стопяването на тлъстините хранителната добавка “Боержил”, която е патент на д-р Иванов, действа оздравително върху целия организъм, като го укрепва, стимулира и очиства, прави го по-жизнен и устойчив. Сега д-р Богдан Иванов е посветил цялото си време на тези, които имат нужда от неговата помощ. В здравния му кабинет “Жило-Б” до този момент са се лекували и са останали доволни хиляди пациенти.

– Д-р Иванов, вие постигате успех в лечението на затлъстяването и много други заболявания с нетрадиционни методи на терапия. Какво представлява тази терапия, която прилагате?

– В моята дългогодишна практика използвам само нетрадиционни методи. Лекувам с експресен мед и магнитотерапия. Прилагани комплексно, те оказват за кратко време невероятен оздравителен ефект, защото затлъстяването е не само естетичен, но и здравословен проблем! То е причина за развитието на редица заболявания: сърдечносъдови (атеросклероза, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, мозъчен инсулт), захарен диабет тип 2, злокачествени новообразувания, подагра, ставни и дихателни заболявания, и други. В резултат на всичко това затлъстяването съкращава живота и води до преждевременна смърт. Отслабвайки с “Боержил”, човек забравя за проблемите с кръвното налягане, сърцето и ставите, за високите нива на кръвната захар, за диабета…

– На какво се дължи този резултат?

– Храната “Боержил”, мой патент, е сладък лечебен еликсир. Приготвена е от експресен пчелен мед на билкова основа, различен по състав за всяко заболяване. Освен целебни билки в него има пчелен мед, пчелно млечице, пчелна отрова, пчелен прашец и клей, а те са с богато съдържание на биологичноактивни вещества – витамини, ензими, аминокиселини, хормони, антибиотици, важни за оздравителните процеси в организма и много лесно усвоими.

– Споменахте за експресния мед, как го получавате?

– Експресният мед се получава от чист пчелен мед, собствено производство, който се разтваря в наситен екстракт от билки и се подава на пчелите за повторна преработка. Полученият нов мед, т. нар. “експресен”, е изключително ценен продукт. Той е многократно по-ефикасен от действието на билките поотделно. За всяко заболяване се залага в отделни кошери меден разтвор с букет от билки. В това се състои целебното тайнство на продукта. Използват се над 300 билки, с доказани лабораторно и в практиката лечебни свойства. За всеки орган има подбрани билки, които регулират обменните процеси в него. Лечението с експресен пчелен мед се съчетава с магнитотерапия. Така на болния организъм се въздейства комплексно и ефектът не закъснява.

– Как се провежда лечението? Трудно ли се понася от пациентите и има ли странични ефекти?

– “Боержил”, както вече споменах, е мед на билкова основа, съчетан с други пчелни продукти, които се приемат от човешкия организъм като храна без каквито и да е странични действия и противопоказания. Още през първите дни от приемането на хранителната добавка болният започва да чувства облекчение и лекота, защото добавката регулира обменните процеси в организма, действа пречистващо и тонизиращо. Една доза се състои от 4 кутийки с експресен мед, които се различават една от друга по състава на билките, които се съдържат в тях. Приема се в продължение на 14 дни по следния начин: от кутийка №1 се взема за закуска по една лъжичка, от №2 – за обяд, от №3 – за вечеря. От №4 пак се взема по една лъжичка от съдържанието, но три часа след вечерята, непосредствено преди лягане и се държи под езика колкото се може повече. То действа като валидол, регулира сърдечната дейност и нервната система. Приемът на продукта за закуска, обяд и вечеря е всъщност и храна за първите 8 дни на лечението, нищо друго не трябва да се яде. Пие се само по 2 литра минерална вода. Във всяка кутийка се съдържат от 50 до 70 вида билки. За всеки орган има включени съответните лечебни билки, които регулират дейността му. “Боержил” оказва благотворно действие и на имунната система, повишава нейната способност да се справя без засечки с вредните микроорганизми в тялото на човека. Когато имунната система действа нормално, човек е здрав. – Чувството на глад измъчва ли болните през първите 8 дни от лечението?

– Не! Лечението се понася много леко, защото самият продукт е храна. В него има всичко, от което се нуждае организмът. Билките, които се съдържат в него, спомагат за разграждането на тлъстините и превръщането им в лесно усвоима храна за организма. Към четвъртия ден той преминава на вътрешноклетъчно подхранване. До този ден е и критичният период, в който организмът привиква към новото хранене. Някои от пациентите до 8-ия ден отслабват по 1 кг на ден. Заедно с това се очистват всички токсини в организма и болният започва да се чувства много по-добре. Изчезва високото кръвно налягане, неприятните усещания в сърдечната област, подобрява се сънят. А чувството на глад, от което най-много се страхуват пациентите, се премахва с пиенето на вода – най-малко 2 л на ден, която неутрализира отделяния от жлъчката сок. След 8-ия ден вече се приемат и разрешените храни. При този начин на лечение няма опасност от гладуване и изтощаване, тъй като “Боержил” през това време не само лекува, но и подхранва организма и поддържа обмяната на веществата на определено ниво. Оттам и чудотворното действие на експресния мед.

– Какви храни могат да се приемат след 8-ия ден?

– От плодовете: грейпфрути, лимони, ябълки, сливи и круши, а от зеленчуците – краставици, чушки, домати, лук, зеле, салата, ряпа и други, но без сол и подправки. За подобряване на вкуса може да се използват лимони и ябълков оцет. Препоръчва се дневно по 50 грама изкиснато краве сирене. По три пъти на ден се взема по една маслина, сдъвква се добре само месестата й част, а костилката се гълта цяла. Вместо изброените храни може да се изяде една кофичка кисело мляко за целия ден. Не бива да се приема захар, хляб, месо, яйца, алкохол.

– Нужно ли е да се спазват строго тези изисквания? Ако се нарушат, това ще повлияе ли на лечението? – Безспорно! Трябва да подчертая, че ефектът от лечението ще бъде просто изненадващ за пациента, но ако се спазват указанията. “Боержил” действа само тогава, когато не се приемат традиционните храни.

– С колко килограма може да се отслабне с една доза?

– Обикновено от 5 до 10 кг за 14 дни. Някои отслабват и над 15 кг.

– Твърдите, че през вашия кабинет за тези години са преминали над 300 000 души. Имали ли сте случаи, в които не сте успели да помогнете?

– Не – не съм имал нито един такъв случай! Всеки, който е дошъл при нас, е получил помощ, разбира се, при положение, че спазва стриктно указанията. А затлъстяването се лекува с гаранция! Но най-важното е, че пациентите не само отслабват, а прочистват организма си, изцеряват се от редица болести, които са ги мъчели. Само през миналата година повече от 2000 болни са потърсили помощ в кабинета от различни краища на страната.

– Вие сте лекар по професия. Защо решихте да се посветите на лечебните дарове на природата?

– Моята баба Цена беше прочута лечителка. Аз още в детските си години проявявах интерес към това скрито тайнство на билките, което изцерява хората. От моята баба научих много за тях – коя каква болест лекува, как се приготвят церове и мехлеми, как се използва медът като лекарство. И така оттогава, та и досега билките и болестите на хората не престават да ме занимават. Може би е станало мое призвание, на което изцяло съм се посветил и съм щастлив, че помагам на хората. Искам да съобщя, че консултациите и прегледите, които правя в моя здравен кабинет, са безплатни. Аз самият вече десетилетия наред пия “Боержил”, чувствам се като на 25 години. Никой не ми дава годините, млад съм, разбира се, аз съм точно на 54 години. Трябва да ви кажа, че една баба на 80 години свали 30 кг., сега изглежда на 55 години, жалко е, че не иска да я покажа, защото се срамува, но тя е в цветущо здраве, настроение и форма. Иванка от град Съединение изглеждаше като буре, състарена със 30 години, тя отслабна от 138 кг на 60 кг. В момента тя е 58г. Вижте сайта, тя сама говори за успеха си.

Още за Чудото на пчелите и доктор Иванов четете тук: http://www.boergil.com/