Вторият етаж от къщата на Атушка Маркова в Петрич за 5 месеца падна с близо 5000 лв., Шукри Дервиш го продава за 41 706 лв.

Атушка Маркова

Апартаментът на бившето семейство Атушка и Александър Маркови в Петрич отново е обявен за продан от частен съдия-изпълнител. Цената му за няколко месеца падна.

Шукри Дервиш

Сега Шукри Дервиш е обявил първоначална цена от 41 706 лв., а през март цената му започваше от 46 340 лв. Екслидерката на ДПС и настоящ служител на ДАНС Атушка Маркова в момента живее в столицата, но е съсобственик на етаж от 130 кв.м в Петрич, докато беше женена за бившия граничен полицай Александър Вл. Марков. Двамата са теглили кредит от банка, като заложили недвижимото си имущество. Апартаментът е с кухня, 3 спални,  баня с тоалетна и др. Всички тези стаи са разположени на втория етаж в къщата, в която живеят родителите на Марков.

Синът на бившата ДПС активистка Владимир учи в Америка за хуманен лекар, но е завършил еврейско средно училище в София. Марков в момента развива строителен бизнес и говори перфектно гръцки.

Четете още

Продават жилището на бившата ОбС шефка в Петрич Атушка Маркова за 46 340 лв.