Частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов продава двустаен апартамент за 64 125 лв. заради дълг на фирма „Туринфо” към община Банско

В тази сграда се продава двустаен апартамент за 64 125 лв.

В курортния град може да се купи едностаен апартамент за около 8000 лв.

 

Частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов обяви имоти за продажба за хиляди левове в различни комплекси в Банско.

Георги Цеклеов

Така например за двустаен апартамент 89 кв.м наддаването започва от 64 125 лв. Имотът се намира в апартаментен комплекс „Маунтийн Парадайс”. Цеклеов продава апатамента заради удовлетворяване вземането на община Банско, представлявана от кмета Георги Икономов.

Едностаен апартамент от 34 кв. за около 8000 лв.

Длъжник е фирма „Туринфо” със седалище в София, като тя се представлява от Матей Петков Манчев. Върху имота по делото е наложена възбрана от ЧСИ Георги Цеклеов.

Георги Икономов

Същият частен съдия-изпълнител е сложил на тезгяха и едностаен апартамент от 35 кв. м в комплекс в местността Грамадето. Исканата цена за този имот е 11 280 лв. Този имот се продава за удовлетворяване вземането на британските граждани Брайън Уилям Хастон и Линда Кей Ингълс срещу длъжника – фирма „Фин Инвест” със седалище в Стара Загора. Фирмата е представлявана от управителя Евелин Георгиев.

В тази сграда се продава апартамент за 68 647 лв.

В същия комплекс друг едностаен апартамент, но от 34 кв.м, се продава от Цеклеов за 8800 лв. първоначална цена. Състои се от една стая и санитарен възел. Подовата настилка е мокет, стените са от гипсокартон с латекс, но се уточнява, че движимите вещи не са предмет на продажбата. Този имот също е за удовлетворяване вземанията на британците Брайън и Линда към същата фирма.

Малко по-висока цена – 68 647 лв., Цеклеов иска за тристаен апартамент в комплекс в местността Кошерината. Апартаментът се намира на четвърти жилищен етаж, състои се от входно преддверие, дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси и е със застроена площ от 111,65 кв.м. Имотът е собственост на Тони Станимиров Борисов от София и Антоанета Станимирова. Апартаментът е ипотекиран в банкa.