Бербатов помогнал на брат си – Асен става треньор в Лондон !

Димитър Бербатов с баща си Иван

Работата е повече от отговорна и се надяваме брат му наистина вече да си е седнал на задните части и да мисли трезво с главата си, посочват роднини на фамилията

 

Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си, съобщава „ШОУ“. Това разкриват достоверни източници, близки до популярната фамилия. Нещо повече – Митко е помогнал на Асен. И то не как да е, а изключително много. Първо, той е ударил здраво рамо за новото работно място на Бербатов-младши. В началото на есента Асен започва като треньор в школата на ЦСКА-София в Лондон.

„Митко завъртя два-три телефона и оправи нещата. Работата е повече от отговорна и се надяваме брат му наистина вече да си е седнал на задните части и да мисли трезво с главата си. Но това не е всичко”, категорични са информаторите.

Според тях Димитър, след доста дълга пауза, отново е инжектирал финансово Асен. Става въпрос за 50 000 лева, които са нищо за футболната звезда и доста пари за обикновените хора. С въпросната сума братът на Бербо щял да започва нов бизнес. Какъв – поне засега фамилията крие и не желае да разкрива.

Припомняме, че преди време Асен Бербатов я закъса здравата, след като беше осъден за притежание на наркотици. Работата  стана дебела и затворът зловещо го зовеше. Но Бербатов се намеси и го спаси от панделата. Малко преди това Асен бе спипван на няколко пъти да шофира без книжка или да фучи с бясна скорост из улиците. След това нарушенията зачестили, а от МВР настояха да го накажат доста сурово – както си е по закон. Но връзките на Бербо за кой ли път се оказаха пръв помощник на Асен.

След това обаче Бербо му се разсърди и спря да го вижда и чува.

„Митко тогава му казал: „Не ме търси повече, докато не ти дойде акълът и  не се вземеш в ръце. Може да си ми брат, но издънките ти станаха много, човече!”

Асен, който е с две години по-малък от Димитър (роден е през 1983  г.), беше спрял да си говори и с баща си Иван. Само с майка си Маргарита поддържаше връзка. Но сега всичко е било повече от прекрасно. Асен се имал отново и с татко си, и с батко си.

„Дано да не е временно явление. Бербо обаче хитро го е уредил да работи в ЦСКА, макар и в Лондон. Там няма да има скрито-покрито. Няма как да се дъниш, защото всички  ще разберат и ще станеш за резил. А едно ново тръгване по кривата пътека този път ще разочарова Димитър Бербатов завинаги.