Ужасяващо! Откриха тялото на известния боксьор Деян Георгиев в Сандански, приятелят му Николай Иванов: Беше започнал да се разлага

Кметът Кирил Котев ще съдейства с пари от бюджета да се поемат разноските по погребението

 

Голяма трагедия разтърси санданчани. Тялото на 43-годишния Деян Георгиев, по прякор Боксьора, бе открито от негов приятел. Деян е издъхнал от онкологично заболяване. Според друга версия, която се коментира в града, мъжът е бил покосен от инфаркт. Според полицията няма данни за извършено престъпление. Николай Иванов, който открил тялото на приятеля си, подал веднага сигнал на тел. 112. По думите му Боксьора е починал преди няколко дни и тялото му било в процес на разлагане. Дежурният екип, който се отзовал на сигнала,  констатирал смъртта. За случая бе уведомен и кметът на Сандански Кирил Котев, който съдейства с пари от бюджета да се поемат разноските по погребението на Георгиев. Деян Георгиев е бивш републикански шампион по бокс, заради травма се отказва от спорта.

Деян Георгиев е много известен в Сандански, емблематична фигура и близки и приятели изказват съболезнования на семейството.