Дупничанките Ралица Николова, Мариела Скринска, Таня Барбукова, Малинка Илиева си играят с вълните на Адриятическо море, Илиян Илиев си поръча “точено пиво” в Будва, призова: Не броете чашите!

Очарователните дупничанки Ралица Николова, Мариела Скринска, Таня Барбукова, Малинка Илиева си играят с вълните на Адриатическо море край черногорската принцеса Будва. Те се насладиха на последните лъчи на лятното слънце през почивните дните дни. Красавиците са част от групата екскурзианти на Илиян Илиев и дъщеря му Екатерина., водачът на групата, “Щастливи са пътешествениците, които виждат с душата си и умеят да скътат всяко пленително местенце в сърцето си.”- сподели Малинка Илиева. Дупничани се насладиха на романтичното будванско крайбрежие, безкрайната крайбрежна алея, сгушения в история и прекрасни паметници стар град, адриатическият полъх и отрупаните с портокали дръвчета в тесните дворчета.Разходката из Стария град през деня и на свечеряване бе истинско вълшебство за групата. Всички се удивиха на магията -през деня вълните ту са тюркоазени, ту приемат цветовете на среднощно небе. Нощем нашенци преживяха истинско приключение, повечето се шмугваха в малките, закътани улички, които криволичат между крепостните стени и се оставяха на приятното чувство от докосването до далечни времена.

 Илиян Илиев, водачът на групата, който е почитател на хубавите ястия, заведе дупничани в малко ресторантче, за даопитат прясна морска храна. Ресторантчетата са неустоими,  приканват с вкусен аромат на печена риба и други местни вкусотии. “Поръчайте си „мало” или „големо” „точено пиво” от местното. Ще запомните вкуса и няма да броите халбите.”- поде Илиев.