Перничанката Антония Петрова и Ивайло Батинков се стягат за втора сватба, чакат бебе

Антония Петрова и Ивайло Батинков

Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха своята луда гръцка сватба само три месеца след като се запознаха в началото на лятото и може би семейството им е на път да се увеличи с още един член. Двамата се стягат за втора сватба. Те заявиха, че няма да има църковен брак, тъй като и двамата не харесват ритуала в църква, независимо че са вярващи.

„Три месеца след запознанството ни с Ивайло Батинков се оженихме. Може би и по-рано щеше да се случи, но ни трябваше време в организацията. Оженихме се на 17 юни. Дори на поканата имаше закачка, че сме решили да отпразнуваме три месеца от познанството си с луда гръцка плажна сватба. Първоначално искахме да бъде с най-близките хора, но те се оказаха 50 души.

Идеята ни беше да бъде малка сватба, защото аз много вярвам в енергиите и смятам, че няма как да имаш 300 приятели, които да ти мислят доброто“, каза Антония в „Папараци“.

Изглежда прекрасно, много е харизматичен и интелигентен, хвали Петрова своя съпруг.

Двамата очакват първото си дете, като според слуховете тя ще роди през февруари. Самата Антония не потвърди, но и не отрече. Петрова е бременна в петия месец, твърдят от “24 часа”. Това ще е първо дете за нея и за съпруга й Ивайло. Очаква се бебето да се появи през януари. Антония Петрова се омъжи за Ивайло през юни месец в Гърция. Това е втори брак за миската, която преди това бе женена за руския бизнесмен Александър Бередин. След сватбата Ивайло и Антония започнаха своя безкраен меден месец.

Семейството стартира пътешествието си от Истанбул, а оттам пътува за Ню Йорк. После двамата отново се завърнаха в Гърция. Петрова неведнъж изтъкна, че точно за такъв мъж е мечтала и е много щастлива със съпруга си. Двамата многократно оповестиха, че много искат да имат бебе. Миналия уикенд Антония разкри пред “Папараци”, че тя и Ивайло готвят втора сватба, този път в България, на която да поканят всичките си приятели. Тържеството ще бъде през март месец, точно година след запознанството им.