Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев призна, че не одобрява голите снимки на приятелката си Андреа. Певицата много обича да се снима с оскъдно облекло и това неведнъж е ставало повод за скандали с Кобрата.

Карали сме се, ултиматум съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно, заяви Кубрат. – Аз съм зодия Телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница…


Андреа е певица, много е талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки.” Официалният претендент за световната титла на IBF коментира и поведението на Андреа по време на мача му с Хюи Фюри.

“Андреа е емоционална като всяка жена, само че тя е малко повече емоционална. За съжаление не може или не иска да се преборва с тези емоции. В залата напрежението е огромно, особено за близък човек. Тя може би искаше да се качи на ринга. Сестра ми каза, че няма да дойде, защото не може да го гледа това нещо”, каза Кобрата.