Футболният президент Борис Паризов: „Марек” ползва мои автобуси, които спестяват на отбора 30-40 000 лв., подал съм си оставката преди 1 г.

Борис Паризов
  • Чух думи, че като купя анцузи, си пера парите от Италия – абсурдно е, нека с феновете заедно да работим и подкрепяме „Марек”

Не може фен на един отбор да иска оставката на президент на друг клуб. Или си фен докрай, или не си. Аз съм си подал оставката преди една година, но от „Марек” не ми дават да си тръгна. Това заяви на специална пресконференция президентът на дупнишкия футболен клуб „Марек” Борис Паризов.

На срещата в залата за пресконференции на стадион „Бончук” присъстваха около двайсетина фенове.

Той разказа още, че бизнесмен от ЮАР е поискал да купи отбора и че за първи път в историята на „Марек” е събрал феновете на отбора, за да им представи целия бюджет и разходите на клуба. Бюджетът на клуба за година е около 210-220 хиляди лева. Ето какво още заяви Борис Паризов минути преди последния двубой на „Марек” за годината:

Ръководството и треньорите в „Марек”

Г-н Паризов, правим това интервю две седмици след като от Клуба на привържениците на „Марек” поискаха Вашата оставка. Вие им отговорихте в писмо, но все пак какъв е Вашият коментар?
– Готов съм да отговарям на всеки един въпрос, защото съм с чиста съвест в „Марек”. Дойдох, за да помогна на клуба, а не да взимам нещо от него.

  • Цялото интервю може да прочетете в печатното издание
Транспарантът, който от Клуба на привържениците опънаха по време на мача с „Оборище” (Панагюрище).

 

От Клуба на привържениците не дойдоха на срещата с Паризов, заявиха: Не сме получили покана…

Срещата между ръководството на „Марек” и феновете на отбора се състоя веднага след края на победата на дупничани над „Оборище” (Панагюрище)…

Подробности в печатното издание