Юношите на „Марек Юнион-Ивкони” претърпяха първо поражение за сезона

Момент от двубоя между дупнишките юноши и тези на „червените”
  • Възпитаниците на Радослав Асенов загубиха 0:3 гейма от ЦСКА пред собствена публика

    „Марек Юнион-Ивкони” претърпя първото си поражение за сезона в Държавното първенство за юноши до 20 години. Възпитаниците на наставника Радослав Асенов мачкаха наред всичките си съперници и не познаваха вкуса на загубата досега. В неделния следобед обаче момчетата от Дупница не успяха да се противопоставят на гостите си от ЦСКА и отстъпиха с 0:3 гейма пред близо 200 зрители в местната Спортна зала.

  • „Марек Юнион-Ивкони” бе подкрепен от вярната си публика.

    „В този мач отборът на ЦСКА ни надигра във всички елементи. В началото на първия гейм, при резултат 6:6, посрещането ни не издържа и така продължихме до края на гейма и мача. Не можахме да компенсираме с блок и защита и съответно резултатът е налице. Поздравявам отбора на ЦСКА, който изигра наистина хубав мач. Има още много мачове пред нас, ще бъде труден и дълъг процес”, каза пред „Вяра” веднага след мача старши треньорът на юношите старша възраст на „Марек Юнион-Ивкони” Радослав Асенов.
    Следващият двубой на младите волейболни надежди от Дупница е отново у дома. На 17 декември (понеделник) от 15 часа марекчани приемат „Пирин” (Разлог).