Хандбалистите от Петрич Кристиян Николов и Павел Джевизов отбелязаха по 4 гола в първия си турнир

  • Треньорите Васил Ангелов, Красимир Мелков и Кирил Кипърлиев: Нашите момчета тренират от два месеца, но се раздадоха на 100%

  • В отбора се включиха и две момичета – Елена Шикова и Христина Трендавкова

Първо участие записаха децата до 12 години от ОХК „Беласица” (Петрич) в официален турнир. Те обаче загубиха двете си срещи в първия турнир от зона „Витоша” за 12-годишни в Гоце Делчев срещу местния „Пирин-64” с 4:17 и 4:8. Независимо от двете загуби треньорският щаб в лицето на Васил Ангелов, Красимир Мелков и Кирил Кипърлиев са доволни от раздаването на младите хандбалисти.
„Нашите момчета тренират от два месеца и от тях не може да очакваме чудеса. Това бе първата официална изява. Всеки един от тях има своите положителни качества, които се надяваме в течение на времето да бъдат развити, както желаем. Виждаме в тях голямо бъдеще в този спорт. В отбора се включиха и две момичета – Елена Шикова и Христина Трендавкова. Кристиян Николов и Павел Джевизов отбелязаха по 4 гола. Следващият турнир от зона „Витоша” е в град Петрич, с участието на отборите на ЦСКА, „Кремиковци”, „Локомотив” (Мездра), Гоце  Делчев и „Беласица” на 25 февруари. Пътят е дълъг, има време да наваксаме. Първите два от отбора се класират за финалите на България, където участват отбори от другите три зони на страната. Да си пожелаем успехи”, сподели Кирил Кипърлиев.