Пепи Христозова ще весели долнобанци на Нова година

Празнична украса вече радва малки и големи по централната улица “Търговска”

 

Народната певица Пепи Христозова ще весели с песни и танци жителите и гостите на рилското градче в новогодишната нощ на централния площад в Долна баня. Празнична коледно-новогодишна украса вече радва малки и големи по централната улица “Търговска”, десетките търговски обекти и магазини, както и обществени места. В празнична украса вече са и десетки домове в рилския град. Красива коледно-новогодишна украса посреща библиотеката и Народно читалище “Рила-1898”, където вече активно се подготвят самодейците за традиционния празничен концерт. В близките дни тържествено ще грейнат и светлините на коледната елха на централния площад, както и ще заблести красивата празнична украса.

Своя файтон или шейна вече стяга и добрият Дядо Коледа, който по традиция в празничната вълшебна нощ ще зарадва десетки деца по домовете.

Пепи Христозова е сред водещите имена на новото поколение народни певици, която утвърждава името си главно с нова авторска музика на фолклорна основа. Пепи Христозова има огромен сценичен опит, отлично познава българския и балканския фолклор, чудесно изпълнява всяка една песен и нещо повече – тя е даровит композитор. В репертоара си предлага голям брой заглавия от българския и балканския фолклор, попфолк, естрада и други популярни заглавия.