Кметът Ревански връща старата слава на Белица, изграждат светещи фонтани, кътове за отдих, външен инвеститор отвори заведение

Радослав Ревански.

Кметът Радослав Ревански се е заел сериозно да върне старата слава на Белица, съобщиха от общинската администрация. С изместването на открития пазар, разположен в непосредствена близост до центъра на града, с одобрените средства за реновиране на централната градска част на Белица, с които предстои  изграждането на светещи фонтани, кътове за отдих, озеленяване, прожекторни осветления върху сградите, разположени в центъра на града и паметниците на културата, кметът Ревански се стреми да върне старата слава на Белица, за да стане още по-привлекателна за жителите и гостите на града.

С реновирането на града кметът на общината се стреми да привлече инвеститорския интерес към Белица, а за местните хора да се чувстват доволни и щастливи от създадените новости в родния си град. Първият външен инвеститор отвори вратите на заведение, което предлага традиционна национална и местна кухня. За младите хора на Белица всеки петък заведението осигурява дискотека и известни изпълнители на поп и рок музиката. „Искам Белица да се превърне в оживен град и всеки, който влезе в градчето, да се почувства истински европеец“, сподели Радослав Ревански.