ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП ЗА 2019-а

Дали ни очаква една чудесна година, или пък ще трябва да се подготвим за някое изпитание? Ще получим ли чаканото повишение? Ще срещнем ли любовта? В каква област да насочим енергията си? Кога ще е най-подходящото време за пътувания? Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в нашия годишен хороскоп:

Овен (21 март – 20 април)

 

Вие, Овни, по всяка вероятност ще сте влюбени през новата 2019 година. Не е изключено да задълбочавате отношения и да предприемате сериозни стъпки, откривайки се и сливайки се с избрания от вас човек. В работата ви ще се стараете доста да се доказвате. Не е изключено да смените дейността си, ако не ви удовлетворява достатъчно и не срещате достатъчно признание, докато я вършите. Възможно е от време на време да ви изникват грижи или ангажименти покрай близки или родители, на които ще ви се налага да оказвате помощ или подкрепа. Първата половин година ще бъде повратна точка за Овена – съдбоносни срещи, запознанства с важни хора, много решения за взимане. Възможно е дори да се преместите. Всичко това обаче до юли. През февруари-март 2019-а Овните ще преосмислят отношението си към другите, като по този начин ще променят живота си към по-добро. Време е да изоставите краткосрочните романи и лекомислени връзки. През втората половина на годината Овенът ще натрупа богат житейски опит. Ще се опита да получи всичко, но не трябва да забравя, че понякога е важно и каква цена ще се наложи да плати за това.

Телец (21 април – 20 май)

Вас, Телци, ви чака една много динамична и раздвижена година. Трудно ще бъде човек да ви спре на едно място. Много е вероятно да стартирате нови професионални проекти, нови връзки или нови хобита. Ще се обновявате през цялата година. Ако сте обвързани, нищо чудно да решите да задълбочите отношенията си с половинката. Свободните от вас ще се впуснат в нови отношения, които впоследствие ще задълбочават, ако човекът им пасва достатъчно. В професионален план ще се развивате и не е изключено да се захванете с нов вид дейност или да разширите настоящата. Като се има предвид, че цялата 2019 година е под егидата на земните елементи, то на Телеца се дава възможност да си вземе всичко, което си пожелае. Всички представители на този знак ще получат предимство в професионалната сфера. Що се отнася до безделието, те дори ще бъдат мързеливи в своя полза.

Близнаци (21 май – 20 юни)

 

Вие, Близнаци, ще има много да учите през годината. При някои от вас ще изникне необходимост от усъвършенстване и по-дълбок поглед в дадена сфера, при други обстоятелствата ще наложат потъване в някоя нова материя. Ако сте достатъчно последователни и се стараете, имате шанса до края на годината да станете експерт в избрана от вас област. Освен професионално и личностно ще се развивате. Много е вероятно да градите връзка и да я задълбочавате. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат в многобройни флиртове, докато изберат подходящия обект за тях, с когото да искат да се обвържат. Вие ще сте доста гъвкави и променливи през 2019-а, точно каквито сте и в момента. Ситуацията през идната година по никакъв начин не противоречи на вашия характер.

Рак (21 юни – 22 юли)

При вас, Раци, 2019 година по всяка вероятност ще предложи големи промени в семейството или в дома ви. Може да се спуснете да правите ремонти, да се местите или да преаранжирате настоящото си жилище. От друга страна ще сте силно ангажирани в обществен план. Ще се занимавате с дейности, които са значими за останалите, и ще срещате обществено признание. На най-много трудности ще се натъквате в партньорствата си и по всяка вероятност доста ще изяснявате отношенията си с любимия човек през годината. На каквито и трудности да се натъквате, каквито и неразбирателства да имате, най-важното е да се постараете винаги да съумявате да погледнете нещата и от противоположната гледна точка и да сте максимално обективни, докато спорите. По този начин конфликтите доста бързо ще се изглаждат и ще постигнете така желаната хармония. В тази година всички представители на знака ще се чувстват много щастливи и безгрижни. Най-важно за вас е да сте оптимисти, тогава всичко ще върви в правилната посока.

Лъв (23 юли – 22 август)

 

При вас, Лъвове, любовта ще витае във въздуха през новата 2019 година и е много вероятно да се впуснете в страстна любовна авантюра с човек от обкръжението ви. Само внимавайте човекът или вие да не сте обвързани и да си навлечете излишни неприятности. Като цяло ще кипите от енергия и ще търсите ефективни начини за изразходването й. Много е вероятно да се впуснете да пътувате, да покорявате нови хоризонти или да решите да изучавате нещо ново. В службата ще блестите и не е изключено да стартирате нови, важни проекти или да поемете нови професионални отговорности, които много да покачат приходите ви.
Парична и много успешна година за Лъвовете. През първата половина на годината ще сте в центъра на вниманието, постиженията ви ще бъдат високо ценени, оценките за труда ви все по-високи.

 

Дева (23 август – 23 септември)

Годината ще премине сравнително лесно под влиянието на Меркурий. Просто ще се наложи да положите повече усилия, за да реализирате целите си. Девите ще са в списъка на щастливците, които ще празнуват главно успехи през 2019 година. Като цяло 2019-а наистина ще е много приятна за вас. Ще трябва да поработите върху предишните си грешки. Сега обаче е време за прибиране на реколтата, ще пожънете точно това, което сте си посели. Лятото ще бъде непредвидимо за вас. Ще искате да прекарате времето си тихо и спокойно, но всъщност няма да е точно така. Нищо чудно да ви хрумне да се преместите в друга страна, да се омъжите, да имате бебе или да се разведете. Не се притеснявайте, дори и на вас понякога ви се случват такива неща, без предварително плануване. Звездите обаче са наредени във ваша полза. Всичко ще бъде наред.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През 2019 година ще получите много интересни оферти, които ще ви потопят във вълнуващо приключение. Ще настъпят много сериозни промени в живота ви. През февруари ще се освободите от разрушителните връзки в живота си и да установите контакт с хора, които ще ви донесат много комфорт и удовлетворение. Ще имате желание да научите нещо ново и да се занимавате с нещо, което може да ви донесе допълнителни доходи. Някои Везни може да решат да сменят работата си. Всеки, който избира вдъхновението, го очаква успех. Важно е да имате амбициозни цели през този период и да се настроите, че ще трябва да се борите за всичко. Не рискувайте прекалено много, не се надявайте на щастливо съвпадение. Резултатът от вашата борба зависи само и единствено от усърдието ви. Бъдете много бдителни и не се откъсвайте нито за миг от реалността. Направете всичко, което според вас е необходимо за постигането на успех.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември)

Очакват ви много успехи през 2019 година. Момичетата от този знак лесно ще сбъдват мечтите си перз пролетта. С хитрост ще успеят да заобиколят капаните на съдбата. Ще постигнете успех във всички сфери на живота. През април ще получите огромен прилив на енерия и ще сте толкова вдъхновени, че ще искате да започнете нови проекти, да вземате важни решения и да правите близките си щастливи. През лятото на 2019-а необвързаните представители на Скорпиона ще се обвържат. Тази връзка ще бъде много деликатна, в нея ще царува взаимно разбирателство, любов, уважение, хармония и в същото време ще има огромна страст. Отношенията ви с този човек ще са дълги, а нищо чудно да завършат и с брак.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това ще бъде доста интересна година за Стрелците. В началото на годината те ще имат материални проблеми. Ще получат помощ от близки хора и семейството, които ще помогнат да намерите изход от тежката ситуация. В началото на пролетта ще бъдете много по-оптимистично настроени и ще се опитате да си припомните точно какви бяха поставените ви цели, за да може да ги гоните отново със свежи сили. През август финансовото ви състояние ще се стабилизира напълно и дори ще започнете да мислите за закупуването на нов имот. Има вероятност да сключите брак тогава, ако сте били самотни преди това. През есента просто ще искате да кажете „Сбогом, свобода, здравей, семейство”. Есента на 2019-а ще донесе огромно вдъхновение на Стрелците – бързайте да създавате неща, докато имате своята муза. Проектите, които ще започнете, ще са много печеливши. Добре е да си записвате всички идеи, които нахлуват в главите ви, защото има много голям шанс да успеете да реализирате всички дори и на по-късен етап.

Козирог (22 декември – 19 януари)

 

Вие, Козирози, през годината ще напредвате бавно, но сигурно в избраната от вас посока и към поставените цели. Трудно ще се получава на останалите да ви спрат, разубедят или отклонят от избраната посока. Добре е да сте максимално честни спрямо собствените си нужди и стремежи и старателно да си ги гоните, независимо от възникващите пречки по пътя ви към целта. В любовта по-скоро ще имате желание да градите стабилно партньорство, отколкото да се впускате в случайни авантюри.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тази година ви чакат огромни успехи. Хороскопът за 2019 година обещава сватба и много силна връзка с вашия избраник. През март-май 2019-а ще направите много нови запознанства, които ще имат ключова роля в професионален план. Астролозите съветват да решите какви ще са вашите цели през 2019-а и да се стремите към тях и реализирането им. Ще сте успешни във всичко, с което се захванете. Най-хубавото е, че постоянно ще усещате подкрепата на любимия човек. Това обаче не значи, че трябва да се отпускате. Поемете инициативата във ваши ръце, що се отнася до личния ви живот. През лятото и есента на 2019 година ще ходите много по ресторанти и театри. Имате нужда от храна за душата и ще я откриете точно там.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите 2019 година ще бъде много успешна. Годината ще е много плодотворна и радостна, а представителите на зодията напълно ще успеят да реализират своите планове. В дома на Рибите всичко ще бъде спокойно. Най-хармоничен ще бъде летният сезон. Експертите прогнозират дълго и приятно пътуване. Семейните Риби ще се радват на живота с близките си. Може би в семеен план ще получат нещо, за което отдавна мечтаят. През май ви чака кариерен успех. Може да заемете ръководна длъжност в компанията, в която работите. Творчески настроените Риби най-сетне могат да реализират идеите си – да направят собствена изложба, да публикуват книга, да снимат филм и т.н. Работата им ще бъде високо оценена и нищо чудно да намерите хора, които да искат да ви спонсорират и за по-натам.