Време за купон!  Росица Самодумова, Радостина Терзийска, Стефка Харизанова и Соня Манчева от Дупница №1 в кючеците

Дамите от цеха за чорапи на дансинга
  • Самодейците от Мало село, служителите на фурна в Джерман и на цеха за чорапи от Горна махала се надиграваха на песните на Иво Фильов

  • Най-много наздравици се вдигаха на джерманската маса от Евтим Евтимов, Николай Ханджийски и Калоян Попев…

  • Росица Борисова изненада читалищните деятели с подарък – календар на НЧ „Пробуда 1916” за новата 2019 г.

 

Празнуващите самодейки от читалището в бобовдолското Мало село, фурната на село Джерман и цеха за чорапи от Горна махала-Дупница се надиграваха на голям новогодишен купон.

Председателката на читалището в Мало село Росица Борисова поведе хорото.
Танцьорката Людмила Кирилова прегърна развълнувана Борисова за календара.

Председателката на НЧ „Пробуда 1916” – Бобов дол Росица Борисова изненада читалищните деятели с подарък – календар на читалището за новата 2019 г. Танцьорката при читалището Людмила Кирилова ахна и прегърна Борисова за снимка с календара на читалището.

Народният певец Иво Фильов на йониката

Най-големи игрохорки на дансинга бяха председателката Росица Борисова, Тодорка Александрова, Снежана Вельова, Илонка Петрова, Венета Тодорова, Вяра Василева, Златка Петкова, Павлина Янева, Зорка Георгиева, Василка Стоянова.

Празнуващите самодейци от читалището в Мало село 

Най-много наздравици на купона се вдигаха на джерманската маса на празнуващата група от джерманската фурна. Наздравици вдигаха Евтим Евтимов, Николай Ханджийски, Калоян Попев… Джерманци се мезеха освен с вкусен хляб и с мешана салата, пилешки шишчета и свински пържолки.

Наздравица с джерманска ракия вдигаха Евтим Евтимов, Николай Хаджийски и Калоян Попев.

Най-игрива на сръбските хитове и кючеците бяха дамите от цеха за чорапи в Горна махала, които бяха с много красиви прически и модерни тоалети. Най-пъргави в танците бяха Росица Самодумова, Радостина Терзийска, Стефка Харизанова и Соня Манчева.

Най-голям принос за голямото веселие и многобройните танци даде народният изпълнител и музикант Иво Фильов, който изпълни и безчет музикални поздрави. Веселбата продължи до полунощ и празнуващите останаха много доволни от музиката и обслужването в ресторанта.

Председателката на читалище „Пробуда 1916” в Мало село Росица Борисова благодари на самодейките и самодейците от читалището за отличните многобрйни участия на фолклорни фестивали и празници и им пожела здраве и благополучие.

Подробности в печатното издание