Кирил Иванов

„Вяра” попита дупничани какво си пожелават за новата 2019 г. Доволни ли сте от отиващата си 2018 година и какви надежди и мечти ще прекрачат прага на 2019 г.  

Кирил Иванов:

– Изминалата година за мен беше средна работа. Доволен съм, но само горе-долу, не напълно. 2018 година можеше да премине по-добре, но пък можеше и по-зле. За новата година си пожелавам само и единствено здраве, не искам нищо друго. Всички останали неща губят смисъл, когато здравето липсва. Парите се изкарват. Нито те са толкова важни, нито нищо. Важното е да сме живи и здрави.

Веска:

– Не съм доволна от изминалата година. Можеше да премине много, много по-добре, но не беше така. Иска ми през 2019 година животът ни да бъде по-хубав. Надявам се положението в страната за всички българи да се подобри – да има повече работа и пари за всички, особено за младите хора и да не се налага те да бягат в чужбина. Дай Боже, да има много здраве и късмет за всички.

Христо Симеонов:

– Много съм доволен от отиващата си 2018 година. През тази година ми се случиха много хубави неща. Постигнах хубави неща и изживях много положителни емоции. Запознах се и с доста нови хора, така че 2018-а беше много добра за мен. За 2019 година си пожелавам най-напред здраве, защото то е най-важното. Ако го нямаме него, всичко друго губи значение. След това бих искал да постигна още от своите цели. През новата година ще бъда абитуриент и ще започна да уча своето висше образование, така че доста нови неща ме чакат. Сигурен съм, че 2019 година ще бъде още по-вълнуваща и прекрасна!

Георги Димитров:


– Изминалата година беше положителна за мен и ще я запомня с добро. Натрупах много хубави моменти и спомени заедно със своите най-близки хора. Иска ми се и 2019 година да бъде също толкова добра, а защо не и направо страхотна. Аз също завършвам средното си образование тази година и ми предстоят нови и много вълнуващи преживявания. Вярвам, че ще ми се случат много хубави неща и ще изживея много чудесни дни.

 

Вестник „Вяра“ уведомява своите читатели