Община Петрич раздава безплатно вино и шампанско на площада, Гуна Иванова и Володя Стаянов ще пеят за празнуващите

  • В полунощ започва празничният концерт в Банско с участието на самодейци към читалище „Никола Вапцаров – 1894 “ и народната певица Дафинка Димитрова

 

Володя Стоянов ще открие празненствата за посрещането на 2019 г. в Петрич. Програмата започва в 23,30 ч. Малко преди полунощ на голям екран ще бъде излъчен новогодишният поздрав на президента Румен Радев, кметът на общината Димитър Бръчков също ще поздрави жителите и гостите на южния град.

Празнични илюминации ще изпъстрят небето над Петрич. След полунощ на сцената в Петрич излиза народната певица Гуна Иванова. Община Петрич ще осигури отново шампанско и вино за всички, които ще излязат на градския площад за посрещане на новата година.

С богата музикална програма Община Банско също ще посрещне Новата 2019-та година на градския площад „Никола Вапцаров“.

Точно в полунощ започва празничният концерт с участието на самодейци към читалище „Никола Вапцаров – 1894 “ и народната певица Дафинка Димитрова.

На 1 януари отново на градския площад ще се проведе Традиционния кукерски празник, чието начало е обявено за 11.00 часа. В него ще се включат групи от населеното място.