Ученици от Брезница чистиха тротоари от снега, общината: Гражданите да се погрижат за района около дома, офиса или заведението си

Община Гоце Делчев благодари на всички жители, които проявиха отговорност и почистиха снега пред домовете и офисите си. Прекрасен пример в това отношение дадоха учениците от село Брезница, които по своя инициатива се включиха активно в снегопочистването на тротоари в селото, съобщиха от общинската администрация на кмета Владимир Москов. Подобни сигнали има и за ученици от други населени места, които показват, че възпитаването на отговорност и грижа за мястото, в което живеем, започва от най-ранна възраст.
„Благодарим и на всички граждани, които подадоха сигнали за непочистени улици. Постарахме се да реагираме на всеки един от тях, а ако някъде са се създали неудобства и затруднения, се извиняваме за причиняването им.
За всички е ясно, че осигуряването на нормални условия за придвижване на пешеходци и автомобили по време на зимния сезон е задължение както на институциите, така и на всеки един жител на общината. На тези, които го разбират и дадоха своя принос – благодарим. На останалите напомняме, че е тяхно задължение да почистят района около дома, офиса, магазина или заведението си”, казаха още от общината.