Жоро Изгоренков лисна менче с вода за успехи на футболистите от „Беласица” в Петрич, поп Христо Гущеров направи водосвет

  

Новите футболисти в отбора са Атанас Карачоров, Сотир Илиев и Десислав Токов

 

Зимната подготовка на футболистите от петричкия футболен отбор „Беласица” стартира в Кърналово. Пред погледа на новия управител на ОФК „Беласица” Венко Папалюгов и спортно-техническия директор Иван Златински 21 футболисти стартираха зимната си подготовка с четирима треньори.

 

Отец Христо Гущеров направи водосвет за здраве и успехи през пролетния дял на настоящото първенство. „Бог да е с вас. Нека зимната подготовка да премине без контузии и успех в мачовете през пролетния дял на първенството“.
Менче с вода хвърли домакинът на клуба Жоро Изгоренков.
След като излязоха на терена, управителят на клуба Венко Папалюгов сподели: „Пожелавам да имате тръпка, да сте живи и здрави и да дадете всичко от себе си, за да може да задоволите както ръководството, така и феновете по време на мачовете. Ще правим всичко стъпка по стъпка. Има какво да се направи в този клуб. Важни са резултатите, но е по-важно да надградим достигнатото. При възникнали проблеми аз съм на ваше разположение. Желая ви успешна подготовка“.
Новите футболисти в отбора са Атанас Карачоров, Сотир Илиев и Десислав Токов.


Христо Петров не се появи по лични причини, като ще се включи в заниманията на отбора по-късно. Досегашните футболисти Благой Наков и Тодор Кръстев отсъстваха също по лични причин.