(ВИДЕО) Футболистите на ФК „Банско” стартираха подготовката си с водосвет за здраве, вратарят Абди Абдиков е третото ново попълнение в отбора

  • Кметът Георги Икономов: Имат моята и на всички верни фенове подкрепа, очакваме от тях да попаднат в топ 3 на Югозападната лига

 

Футболистите на ФК „Банско” стартираха подготовката за пролетния полусезон по традиция с водосвет за здраве и успех. Първият етап от зимната подготовка на отбора на „Банско” за пролетния дял от първенството на ЮЗ трета лига започна в присъствието на кмета на общината Георги Икономов.

„Тъй като успехът не е просто късмет, поговорих с момчетата и техните треньори за плана за работа и целите през предстоящия футболен полусезон. Имат моята и на всички верни фенове пълна подкрепа, а ние очакваме от тях да попаднат в топ 3 на Югозападната лига”, коментира кметът Георги Икономов.

Старши треньорът на отбора Димитър Крушовски изведе 20 футболисти. Новите състезатели са: защитникът Костадин Слаев, играл за последно в ЦСКА-1948, халфът Симеон Вешев – аматьорски национал, за последно играл в отбора на „Чавдар” (Етрополе), и вратарят Абди Абдиков – за последно играл в отбора на „Пирин” (Разлог), той е третото ново попълнение в отбора. Напусна вратарят Петър Начев, преминал във втородивизионния „Кариана” (Ерден).

Общо шест контролни срещи са уточнени засега.
На 23 януари с U-19 на „Пирин” (Благоевград);
На 29 януари със „Струмска слава” (Радомир);
На 2 февруари с „Беласица” (Петрич);
На 6 февруари с „Добруджа” (Добрич);
На 9 февруари с „Миньор” (Перник);
На 13 февруари с „Пирин” (Благоевград)-мъже.

 

Гледайте видео

Публикувахте от Георги Икономов в Понеделник, 14 януари 2019 г.