„Патриоти Дупница” дариха на бедни дупничани и инвалиди 3550 лева от Йордановден

Ц.Б. е с пълна парализа. От 30 години е на легло. Пари за битови сметки и лични нужди.
  • Сред подпомогнатите са самотна майка, парализирана от 30 години жена, мъж с инсулт…

3550 лева е общата сума, която е била събрана тази година от Йордановден, обявиха от „Патриоти Дупница”. Сумата е била разпределена на хора от региона, които са крайно нуждаещи се, инвалиди и изоставени деца в приемни семейства.

И.И. e с инсулт и на него са дарени пари за храна, въглища и дърва.

„Нарочно не обявяваме конкретно на кои хора какви суми са дарени, защото има някои от тях, които живеят в по-отдалечени места. И тъй като ги е страх да не им разбият къщите, те пожелаха анонимност и ние не оповестяваме парите. В предишните години ни търсеха да помогнем за конкретна кауза, но тази година това не се случи. Затова извадихме хората, които имат нужда, от социалния регистър на община Дупница. Хубаво е, че и тази година успяхме да помогнем на доста хора”, каза председателят на „Патриоти Дупница” Ивайло Терзиев.

Г.А. е инвалид и самотна майка. Парите са дарени за битови сметки и лични нужди.
Д.С. и С.Д., инвалиди. Помогнато им е с пари за лекарства и битови сметки.

Сред хората, които са получили дарения, са инвалиди и самотни майки.  Има дупничани, които получили инсулт или са с пълна парализа и са им отпуснати пари за битови сметки и лични нужди. На други пък са осигурени средства за храна, въглища и дърва.