ГЕРБ депутати подариха 49-инчов телевизор на самодейците от читалището в Дивотино

Народните представители от ГЕРБ в област Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров зарадваха самодейците от читалището в село Дивотино “Чичо Стоян” с нов голям 49-инчов телевизор. Двамата бяха топло посрещнати от своите домакини, които с радост приеха техния подарък и изпитаха истинска радост от оказаното внимание.
“Нашата работа като народни представители е да се срещаме с хората, да се запознаваме с техните проблеми и да помагаме за тяхното разрешаване. Това е само малък жест, с който искаме да изразим своята признателност към вас, хората, които сте сред най-ревностните пазители на богатото фолклорно наследство.

Нека на този телевизор гледате само добри новини”, пожела зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Красимир Велев и подчерта, че групата на народните представители от ГЕРБ ще продължава да  работи в интерес на всички граждани на България. “Хора като вас, които съвсем безкористно отделят от своето време, за да  пазят и предават българските традиции и фолклор, с много любов, са нашите съвременни будители, истински пазители на българския дух, история и култура и заслужават за прекарват времето си в приятна и уютна среда”, акцентира д-р Александров.