Моделът Биляна Христова празнува незабравим 18-и ЧРД, призна: Чувствам се по-зряла за възрастта си, работя от 15-годишна

Биляна Христова
  • Всеки ден момичето пътува от София до Дупница, тъй като учи в ПГ по облекло, танцува в „Денс машийн” при Александър Димитров

  • Баба ми е работила над 20 години в болница, твърдо съм решила да се занимавам с медицина

Биляна на рождения си ден

Биляна Христова е модел и ученичка в 11-и клас в дупнишката Професионална гимназия по облекло и стопанско управление. Наскоро тя навърши 18 години и ангажиментите й като модел се увеличават все повече и повече. Родена е в София и в момента живее там, но всеки ден пътува до Дупница, където учи. Като малка е живяла и в Стара Загора.

– Биляна, съвсем скоро беше рожденият ти ден. Как го отпразнува?
– Той беше на 10 януари. Тогава го отбелязах семейно. В петък празнувах в дискотека в Дупница с моите приятели. Те ме изненадаха с много хубава украса и голяма торта, които аз изобщо не очаквах. Благодаря на моята приятелка Катрин Караканова, която организира всичко. Беше незабравим рожден ден.
– Какво си пожела?

Рожденичката заедно със своите приятели Катрин Караканова, Биляна Славева, Йорданка Доцина, Моника Димитрова и Даниел Даскалов

– Пожелах си много успехи и семейството ми да е живо и здраво, което е и най-важното. Другото можеш да си го постигнеш сам.
– Получи ли интересни подаръци?
– Не държа на това. Важното е уважението и да си изкараме хубаво. Моментите остават, материалните неща не са толкова важни.
– Как се чувстваш като на 18?

Украсата и тортата, с която приятелите на Биляна я изненадаха за нейния 18-и рожден ден.

– Аз вече се чувствам по-зряла от възрастта си. Пораснах преждевременно, защото започнах работа на 15-годишна възраст. Сега направих 18 години и вече съм работила на три места. Никога не съм искала да съм зависима нито от родителите си, нито от когото и да било. Винаги съм искала да съм самостоятелна и така си го направих. Първата ми работа беше в един хотел в столичния квартал „Бояна” на рецепцията. След това работих в един ресторант на известния готвач Георги Матев, който за съжаление почина. Беше изключителен човек. След това работих в хранителен магазин, пак в София. Някои хора на моята възраст ги е срам да кажат, че работят, а аз не виждам защо. Напротив, аз дори се гордея с това. Засега не работя, защото 11-и и 12-и клас са много важни и трябва да обърна повече внимание на образованието. Естествено, вече на 18 години човек има повече отговорности.
– Разкажи ни за твоите изяви като модел?

18-годишният модел има няколко фотосесии зад гърба си.

– Модел съм към една столична агенция. Все още съм в начален етап и не съм известна. Имах честта да бъда зад кулисите на Sofia Fashion Week 2018 година за пролетната и лятната колекция. Имала съм няколко фотосесии, надявам се за в бъдеще да имам още доста. Харесва ми да се занимавам с това.
– Много често моделите се пробват да пробият и в киното. Ти мечтаеш ли за изява на големия екран?
– Аз съм учила актьорско майсторство над три години. Когато бях на 7 години…

Подробности в печатното издание

 

Вестник “Вяра” уведомява своите читатели