Новородени от Самоков получиха плакети с герба на общината

  • Ерма Димитрова и съпругът й Емануил бяха дошли специално от Долна баня, за да полеят на акушерката, помогнала за раждането на сина им

 

Плакети с герба на община Самоков бяха връчени на новородени на специално тържество. На тържеството присъстваха общинското ръководство и началникът на АГО д-р Пламен Спасов.

Кметът Владимир Георгиев поздрави родителите с рожбите им и пожела да растат здрави и щастливи. От своя страна общинското ръководство се стреми да създаде по-добри условия в детските градини и училищата, да направи повече места за отдих, спорт и развлечение за децата. Празнична програма за младите родители и техните бебета представиха децата от ОДЗ “Звънче”. След тържеството зам.-кметовете Васил Сайменов, Люба Кленова и Сия Шехтанова и секретарят на общината Ангелина Вангелова връчиха плакетите на новородените и поздравиха родителите с щастливото събитие.

В знак на почит и уважение Ерма Димитрова и нейният съпруг Емануил бяха дошли специално от Долна баня, за да полеят вода на акушерката, довела на бял свят техния син – Пламен.