Новият треньор Румил Жотев направи първа тренировка с футболистите в Гоце Делчев, сподели: Ще атакуваме 1-во място в групата, помощник ще ми бъде Ради Джугданов

Румил Жотев направи първа тренировка.
  • Към отбора ще се присъединят вратарят Коста Янев и полевите играчи Илия Тафров и Зефир Катунчев

 

Новият треньор на футболистите от Гоце Делчев Румил Жотев направи първа тренировка с отбора. Играчите се похвалиха с нови екипи, бе отслужен и водосвет. Жотев даде и интервю специално за „Вяра”:

Водосвет за здраве

-Г-н Жотев, как стана привличането Ви отново за наставник на мъжкия отбор на „Пирин” (Гоце Делчев)?

-Обадиха ми се от клуба с оферта за започване на работа. След няколко разговора с председателя на УС Атанас Мълчанков постигнахме съгласие по всички въпроси и вече съм старши треньор на „Пирин” (Гоце Делчев). Помощник ще ми бъде Ради Джугданов. Имам сантименти към този град. Останах с приятни впечатления от предишния ми кратък престой, харесаха ми и вижданията на новото ръководство и всичко това наклони везните да заработя в Гоце Делчев.

– Каква цел постави пред Вас ръководството на клуба?

– Основното е да изградя силен отбор от местни момчета. Познавайки моя характер, който трудно понася загубите, явно очакват от мен да направя всичко възможно да придвижа отбора до края на първенството в челото. Надявам се стъпка по стъпка да вървим напред и да търсим начин за добро класиране и придвижване към първото място.

–  Очаквате ли нови футболисти?

Новите екипи на „Пирин” (Гоце Делчев)

– Имам уверението на ръководството на клуба, че към отбора ще се присъединят трио опитни играчи в лицето на вратаря Коста Янев и полевите играчи Илия Тафров и Зефир Катунчев. Ако това стане реалност, съм уверен, че ще изградим една хубава сплав от опитни и млади състезатели, да се вдигне нивото и клас

– В колко контролни срещи ще натоварите наличните си футболисти?

– На 8 февруари от 15,30 часа на стадион „Цар Самуил” в Петрич ще гостуваме на „Спортист” (Своге), на 10 февруари от 13 часа в Гоце Делчев ще премерим сили с отбора на „Надежда” (Доброславци), на 15 февруари от 14,30 часа отново в Гоце Делчев ще се срещнем с отбора на „Банско”. За съжаление имаме само 23 дни за подготовка. Надявам се това да мотивира още повече нашите футболисти и с много труд и постоянство да направим всичко възможно да окупираме първото място и да се борим за влизане в трета лига.