Отец Иван и синът му Димитър /вляво/
  • 49-годишният благоевградчанин се споминал от спукана язва, коментират лекарите

Случаят с трупа на мъжа, намерен в колата на отец Иван Янчовичин в Кюстендил, вече няколко дни не спира да се коментира от местните хора, които смятат, че трагичният инцидент е достоен за сценария на кримисериал. За самоличността на починалия версиите се смениха няколко пъти.

Открит мъртъв мъж, опрян на предна седалка на л.а. „Опел“.

Първоначално се предполагаше, че става въпрос за крадец, след като отецът и неговият син заявиха пред медиите, че не познават въпросния мъж. Впоследствие от полицията бе установена неговата самоличност и се оказа, че намереният мъртъв мъж е роднина на семейството, а сигналът за открит мъртъв мъж, опрян на предна седалка на л.а. „Опел“ в кв. „Бузлуджа“, е подаден в полицията в града чрез тел. 112 в 8,45 ч.

В крайна сметка, въпреки изказванията на отец Иван и сина му Димитър, че не познават мъртвия мъж, се оказа, че това е брат на съпругата на отчето. Той е на 49 години и е от Благоевград и бил скитник. Той имал ключ от семейния опел, който му дала сестра му – при случай, че няма къде да спи – да остава в колата. Явно и здравословното му състояние не е било изобщо добро, тъй като спукана язва е причина за смъртта му, казват медици. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

1 коментар

  1. Свещеникът няма вина.При него е все едно дали се е случил инцидентът в колата или напр. на вилата му, или др.собственост, ползвана от дъжд на вятър, защото при него колата му е като недвижима собственост всички знаят, че той се придвижда пеша или го вземат със собствен превоз по работа .

Comments are closed.