„Марек” загуби и последната си контрола от зимната подготовка

Дупничани се представиха лошо в приятелските мачове.

„Марек” загуби с 0:2 от юношите до 19 години на „Септември” (София) последната си контрола от зимната подготовка. Младите столичани отбелязаха попаденията си през първата част, през която направиха и още няколко пропуска. Футболистите от Дупница също имаха няколко шанса за гол, но мерникът им изневери и така и не успяха да опънат противниковата мрежа. Наставникът на „Марек” Цветан Видински не изневери на стила си в приятелските мачове и отново пусна две различни единайсеторки през двете полувремена. Марекчани няма да имат повече спаринги по време на зимната пауза, като в контролите досега те не успяха да запишат нито една победа. Дупничани загубиха минимално от втородивизионните „Кариана” (Ерден) и „Струмска слава” (Радомир), както и от съперника им в Югозападната трета лига „Рилски спортист” (Самоков). Росен Йорданов и компания записаха само едно равенство – 1:1 с „Пирин” (Разлог).
„Изобщо не съм доволен от тази проверка. Не ми хареса това, което видях – нито като игра, нито като резултат. Очаква ни много тежка пролет с много трудни двубои, но дано да успеем да се справим някак си”, каза пред „Вяра” след мача Цецо Видински.
„Марек” ще продължи да се готви за първия си официален мач през 2019 година. На 23 февруари, събота, от 14 часа на стадион „Бончук” тимът от Дупница ще приеме „Вихрен” (Сандански).