• Лидерът Ив. Константинов: Опонентите на партията си служат с демагогия, нямат нищо градивно

  • Новият областен координатор Виктор Янев: БСП ще се опита да спечели изборите с фалшиви новини

 

„Нашите евродепутати се ползват с изключително добра репутация, защото са активни и работят”. С тези думи лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов откри общинско събрание, по време на което бяха направени номинации за кандидати за членове на Европейския парламент.

Ивайло Константинов допълни: „Евродепутатите ни са достойни представители, които защитават българските интереси, бизнес и общество. Някои от тези хора направиха толкова много, което се чу не само в България, но и в цяла Европа“, каза пред присъстващите Константинов. Той посочи, че от гледна точка на националните интереси е ключово и важно кой ще ни представлява и какъв глас ще имаме там. Председателят на ГЕРБ – Дупница заяви още, че опонентите на ГЕРБ си служат с демагогия и откровена пропаганда, защото няма какво градивно да посочат. Областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев подчерта изключителната важност на тези избори както за област Кюстендил, така и на национално ниво.
„С много фалшиви новини и манипулации БСП ще се опита да спечели изборите. Това, което ние като политическа сила сме направили през последните десет години, е видимо. Трябва да си направим една реална равносметка какво е и какво е било и представете си какво ще бъде, ако те са на власт“, каза Виктор Янев. Новият областен координатор на ГЕРБ бе категоричен, че е необходима пълна мобилизация, за да се постигнат добри резултати на предстоящия вот, за да не се отклони България от европейския си път на развитие.

Кметът на Дупница инж. Методи Чимев също подчерта, че за развитието на общините е важен европейският курс на страната. „Ако от Европа няма подкрепа и помощ към България, това, за което говорим, че ще направим, няма как да стане“, посочи Чимев.

Народният представител Радослава Чеканска постави акцент върху организационната страна на изборите. Тя подчерта колко е важно представителите на ПП ГЕРБ в секционните избиратели комисии да са обучени добре и подбрани внимателно.

По време на събранието дупничани направиха номинации по дневния ред, след което бяха дискутирани организационни въпроси и теми от местно значение.

Гости на събранието бяха още председателят на ОбС – Дупница Емил Гущеров, зам.-кметът Крум Милев, съветници и членове на политическата сила.