Кикбоксьорът Добри Радев от Дупница спечели Европейската купа в Белград

Доброслав Радев е вдигнал победоносно ръце, след като е спечелил срещата си с Чулик Адриан за Европейската купа.

Боецът впечатли с играта си легендата на К1 Семми Шилт

Кикбоксьорът Доброслав Радев от Дупница завоюва поредния голям успех в кариерата си. Спортист номер 1 на Дупница за 2018 г. спечели Европейската купа в сръбската столица Белград. Дупнишкият боец се представи много силно и не остави съмнения в превъзходството си над противника от Словакия Адриан Чулик в категория до 75 килограма.

Отляво надясно: Треньорът Красимир Сулев, легендата на К1 Семми Шилт, Добри и президентът на СК „Патриот” Кирил Чакъров

В първия си двубой от турнира Добри смачка опонентa от Черна горa Мирза Омерович. Дупничанинът разби тактиката на съперника си, пращайки го в нокдаун във втория рунд, което в крайна сметка му осигури победата.
След поредния си голям успех Доброслав Радев беше поздравен лично от легендата на К1 Семми Шилт. Известният в цял свят боец изгледа победата на боеца от Дупница и остана впечатлен от таланта, с който разполага.

Дупнишката група в Белград

„Турнирът беше доста силен и организацията беше на ниво, също така и съперниците бяха много класни. Лесни мачове няма, изисква се концентрация и подготовка. Семми Шилт наистина дойде да ми стисне ръката за хубавия мач и каза, че му харесало видяното и ме поздрави, което много ме зарадва”, каза пред „Вяра” спортист номер 1 на Дупница за 2018 година.

Подробности в печатното издание