„Марек” „обезкървен” за гостуването на „Миньор” в Перник

Дупничани са изправени пред поредната си тежка визита.

„Марек” отново има много кадрови проблеми преди поредния кръг в Югозападната трета лига. Дупничани ще гостуват обезкървени на „Миньор” (Перник), тъй като няма да могат да разчитат на минимум петима свои футболисти.
Капитанът и голмайстор на тима Росен Йорданов има да изтърпява още един мач наказание, което ще повлияе на нападателната мощ. Припомняме, че тимът от Дупница няма отбелязан гол в пет поредни мача. Илиян Христов, Николай Ганчев и Денис Пидев със сигурност са аут от срещата поради контузии, които получиха по време на домакинската загуба с 0:2 от „Спортист” (Своге). Антонио Арсов пък ще бъде под въпрос до последно и за участието му ще се решава в часовете преди двубоя. Единствената добра новина за треньорския щаб на стадион „Бончук” е завръщането на крилото Димитър Владимиров, който изтърпя двата си мача наказание.
„Това ще бъде много трудно гостуване за нашия отбор. Големият ни проблем е, че не можем да се съберем всички и съставът ни да е пълен. Видяхте и срещу „Спортист” (Своге), че когато липсват някои от основните ни състезатели, положението ни става много тежко”, каза пред „Вяра” наставникът на „Марек” Цветан Видински.
В момента дупнишкият клуб се намира на 11-о място в класирането с 26 точки, докато „чуковете” са седми с актив от 34 пункта.
Двубоят е в събота от 15 часа на стадион „Миньор” в Перник.