Успели българи дадоха личен пример в Перник

Зам.-министърът на образованието и науката Деница Сачева, журналистите Ники Кънчев, Николай Василковски, Бояна Бояджиева и Павел Владимиров разказаха личните си истории и споделиха формулите си за успех. Всички те и Мирослав Хутев – инспектор в отдел „Киберпрестъпност” при ГДБОП-МВР, се срещнаха с учениците от 5-о СУ “П. Р. Славейков”. Известните лица от екрана споделиха своя опит за живота, постиженията и професионалната си реализация. Те бяха посрещнати с музикални изпълнения, любопитство и усмивки от възпитаниците на учебното заведение.
„Няма нищо по-хубаво от това да мотивирате нашите ученици, за да учат повече и да бъдат полезни на себе си. Само когато имаш амбиции и се бориш да ги постигаш, се чувстваш щастлив“, сподели кметът Вяра Церовска.


„Изключително ми е приятно да поговорим за това какво значи да си успял, защото това е една дума и може би всички се стремят към нея, но успехът има много различни измерения. Ще се радвам да отговорим на вашите въпроси“, сподели зам.-министър Савчева и се зарадва, че родителите са партньори на училището.