Събират капачки за лечението на Станислав от Симитли

В Симитли стартира кампания по събирането на капачки. Те ще помогнат за инициативата „Пролет за Станислав”. „Нали никой не изхвърля пластмасовата капачка от бутилката си с минерална вода? В Симитли бяхме едни от първите – започнахме да събираме капачки много преди добрата инициатива да придобие такава масовост. Кой даде тон ли? Това беше точно Станислав Ильовски в „Слънчев ден“. Тогава със събирането на капачки той събираше средства за поредната терапия, която трябваше да му се направи. В акция „Капачка“ се увлякоха много от нас. Направихме и сензорна стая, и на много от хората в нужда помогнахме с пластмасовите капачки… Сега с капачки подпомагаме кампанията в помощ на Станислав Ильовски”, казаха инициаторите на благотворителната акция.

Иначе капачки вече се събират на партера в сградата на общината. А ако някой междувременно има желание и възможност да дари пари, може да го направи и с банков превод:

„Инвестбанк” АД

IBAN: BG90IORT80487091130200

BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е увреждане на крайниците, което не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника WV Hospital в Турция, Истанбул, е направено първото вливане на стволови клетки. Това му дава изключителен шанс за значително подобрение. На 22 април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За това събираме парите.

На 19 април в Симитли ще има концерт в помощ на младия пъж. Ще пеят Борис Дали, Румяна Попова, Кирил Костов, Снежина Андреева. Ще се събират пари, за да се плати таксата за второто преливане на стволови клетки, което ще даде шанс на Станислав да стъпи на краката си.