Мелинда Попова от дупнишкия клуб „Победа” стана вицешампион на Държавното първенство по бадминтон

Момичетата от Дупница се представиха силно, а Мелинда Попова (в средата) завоюва сребърен медал. 

Дупнишкият клуб „Победа” записа поредното си чудесно представяне в престижна надпревара. Момичетата на треньора Юлиана Стойкова показаха много добри игри по време на Държавното първенство по бадминтон до 15 години, което се проведе в Хасково.
Мелинда Попова успя да стане вицешампион, а Венеса Джорджева се класира на престижното пето място. Мария Тренчева, Яна Демиревска и Кристин Кръстева пък се наредиха на позициите от 9-а до 16-а в крайното подреждане. Наставникът Стойкова не скри задоволството си от успехите на нейните момичета и ги похвали за раздаването както по време на тренировките, така и в самите официални срещи.
По същото време в Дупница се проведе и зоновото първенство по бадминтон при училищата. ОУ „Неофит Рилски” победи при момичетата от 5-и до 7-и клас. Шампионки при по-големите (8.-10. клас) станаха възпитаничките на СУ „Св. Паисий Хилендарски”. Момчетата на ОУ „Евлоги Георгиев” пък станаха първенци в класовете 5-и до 7-и и ще участват на финалите на Държавното първенство при училищата.