Награди за принос в културата и изкуството раздадоха в Сандански

Със знамена и цветя директори, учители, ученици и родители изпълниха цялата пешеходна улица на Сандански до централния площад „България”. За дългогодишен принос в развитието на образованието и културата кметът Кирил Котев награди Людмила Караиванова. Директорите на 2-ро ОУ „Христо Смирненски“, ДГ „Дора Габе“ и ДГ „Пролет“ бяха наградени за дългогодишен професионализъм и доказан принос в развитието на образователното дело.

Грамоти и плакети получиха и учители от всички учебни заведения на територията на община Сандански за доказан професионализъм в учебно-възпитателния процес. За принос в развитието на културата бяха отличени Светослав Костарев – носител на духовността и крепител на вярата, Михаил Митрев – за принос в развитието на културата и съхраняване на традициите, Здравка Гошевска и Невена Станкова – за принос в развитието на културата и изкуството.

За отличен успех и класиране на международни, национални, областни състезания и олимпиади и извънкласни дейности кметът Кирил Котев награди ученици от училищата в община Сандански. Награди бяха връчени и в конкурса „Най-добрият клас“.