Компанията инвестира в проекта над 200 000 лева

 

ЧЕЗ Разпределение България стартира модернизация на електропровода, който захранва селата Липен, Стубел, Трифоново, Сумер, Крапчене и Николово в община Монтана, като проектът ще бъде с особено значение и за сигурността на електрозахранването на нова промишлена зона в гр. Монтана. Компанията съобразява инвестиционните си намерения с тези на общините, за да бъдат успешно и навременно реализирани проектите, които допринасят за икономическото развитие на регионите чрез привличане на инвестиции и разкриване на работни места.

ЧЕЗ Разпределение ще инвестира в проекта над 200 000 лева. С изпълнението му ще се подобри качеството на предлаганата услуга за над 2000 клиенти на дружеството.

Дейностите по модернизация на електропровода ще бъдат съпътствани с временни планирани прекъсвания на електрозахранването през месец юни в посочения район, с цел осигуряване на безопасната работа на служителите и защитата на живота и здравето им. ЧЕЗ Разпределение се извинява за временните неудобства, като ще сведе прекъсванията до възможния минимум.